sábado, 13 de octubre de 2007

CRÒNICA PARTIT PRE-INF. MASC. TREMP- PARDINYES

Faré una petita crònica del que vaig veure, l´Oriol l´acabarà en un comentari. Partit molt xulo i amb un marcador una mica enganyós, ja que vam fer mèrits suficients per guanyar de més (llàstima). Bona defensa al primer quart i espectaculars en atac amb un Ferran i un Sergi pletòrics on vam agafar una petita renda de 10-12 punts que vam saber administrar al llarg del partit. Molt bones rotacions de la banqueta per part d´oriol i una aportació molt bona d´arnau i Albert (tendres) quin parell de "canastons"que van fer, la de l´Arnau tècnica individual en estat pur i la de l´Albert un llançament d´un jugador en estat de gràcia. Llastima de les pèrdues tontes de pilota que faciliten punts del Pardinyes. Destacar també l´aportació al segon quart del Gerard que veia l´aro com una piscina.
Coses positives: Gran ritme de partit i la defensa presionant, així com les rotacions de jugadors.
Coses negatives: Escasa aportació tant en atac com en defensa dels nostres homes alts borja i aleix, tenen que aportar molt més (fiqueu-vos les piles que l´equip us necessita)
El millor la victòria, davant d´un bon equip. Ori espero la teva contracrònica.

2 comentarios:

Unknown dijo...

CB TREMP: Ferran(10), Sergi(14), Gerard(12), Aleix(2), Albert(6), Dídac(2), Arnau(3),Eudald, Borja(7), Ricard(2).

Unknown dijo...

Bona 1a part en la que una bona pressió i un gran encert als contratacs(els primers 6 minuts 16-2) va permetre agafar una bona diferència al marcador (Final 1ra part: 32-19). Al 4rt quart,el Pardinyes va sortir disposat a remuntar amb una bona defensa i un bon joc d'equip en atac, destacant Roger Marín (14pts) i nosaltres ens vam bloquejar i "acollonir" una mica. Al 5è ens vam activar i vam aconseguir un parcial de 10-2, situant el 50-38 al final del període. Semblava q estava tot decidit, xo el Pardinyes demostrant q és un bon equip se'ns va acostar a 5 pts aprofitant la nostra precipitació i nerviosisme en atac i relaxació en defensa. Al final 58-53, però si el partit dura un quart més...

Bon partit nois, però hem d'aprendre de que si es pot guanyar un partit de 15 punts, no tenim perquè guanyar-lo de 5, és a dir, no ens podem relaxar i no podem baixar la tensió en cap moment. Tot i això continuem compartint liderat amb El Lleida 1.