sábado, 13 de octubre de 2007

JUNIOR FEMENÍ TREMP-BELLPUIG

Bon partit de les nostres jugadores davant d´un equip molt alt i fort. sortida en tromba on agafem una ventatja de 10 punts amb una Carlotta, laurai Mireia anotadores i amb un bon treball de Nisha i Mireia sota els aros. El Bellpuig no es va rendir i anotava gràcies a carregar el rebot i segones opcions de tiro. Moment crític on es fiquen a 3 punts, resposta des de la banqueta amb una pressió a tota la pista (canvi genial Miquel) que canvia la dinàmica del partit i on tornem a agafar la ventatja de 10 punts. Clau les 2 recuperacions sota l´aro contrari de Maria que es converteixen en cistella i la tornada a la pista de laura que va donar més ritme a l´equip.
Coses positives: Aquest equip ha recuperat les ganes de jugar, bona direcció des de la banqueta, molt bona la lluita de nisha sota els aros ( la petita es pega pel rebot que no vegis).
Coses negatives: la condició física és una mica justeta, i en la pressió les dos jugadores que són superades amb el primer passe no recuperen en defensa mai deixant sempre l´equip en un 3x3 o 3x2. S´ha de córrer enrera pertenir superiorita defensiva.
FELICITATS

No hay comentarios: